Står du foran en bolighandel? Lyngby El-Team udfører dit el-tjek

Lyngby El-Team udfører faglig el-tjek og el-syn til alle hushandler, så du slipper for ubehagelige overraskelser. Vi følger Sikkerhedsstyrelsens retningslinjer for el-tjek, hvor vi altid lever op til de seneste krav fra myndighederne. Herigennem sikrer vi dig, at du får et solidt produkt.

El-tjekket består blandt andet af:

  • Kontrol og måling på lavvolt
  • Kontrol og adskillelse af el tavle
  • Grundig gennemgang af den synlige del af installation
  • Stikprøvevis adskillelse af udtag og kontakter i boligen

Efterfølgende udarbejder vi en rapport, hvor de eventuelle fundne fejl og mangler bliver nedskrevet. Vi kan også hjælpe med at udbedre manglerne, hvis dette ønskes.

Skriv en besked

Har du nogle forespørgsler eller ønsker et uforpligtende tilbud, så kontakt mig endelig.

Kontaktformular

"*" indikerer påkrævede felter

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Din sikkerhed

Et el-tjek eller el-syn er din sikkerhed for, at din bolig har de rigtige el-installationer. Vi ser ofte, at mange boliger med tiden har fået installeret el, hvor der er anvendt alternative løsninger – det er ikke sikkert. Når vi gennemgår og vurderer din boligs el-installation, er vi med til at sikre og fjerne disse løsninger, således du som ny ejer føler dig tryg. 

Vi er realistiske omkring, hvorvidt den pågældende el installation er i nogenlunde stand eller om de skal renoveres inden for den nærmeste fremtid. Som autorisret og med mange års erfaringer, hjælper vi med at udføre alle relevante målinger for dit tjek. 

Kontakt os

Vi udfører dit el-tjek eller el-syn både ved køb eller salg af din bolig i områderne Gentofte, Lyngby og Virum. Du er mere end velkommen til at kontakte os på telefon nr. 45 87 14 44 eller sende os en mail til lyngbyelteam@email.dk. Vi er din lokale elektriker og el installatør, og står klar til at hjælpe dig.

Har du spørgsmål til noget?