Erfaren el installatør tilbydes

Hos Lyngby El-Team udfører vi en bred vifte af opgaver inden for el-installation. Som din el installatør sikrer vi dig et veludført arbejde, som garanterer dig mange års efterfølgende glæde og tryghed. Vi har adskillige års erfaring inden for branchen, og vi kan være dig behjælpelig med at finde frem til den rigtige installation for dig. Vi beskæftiger os med mindre daglige opgaver såsom ekstra stikkontakter og renovering af gamle el-installationer til større og mere komplekse el-løsninger.

Ambitiøs el installatør

Ingen opgave er ubetydelig, og vi løser derfor både store og små opgaver. Vi gennemgår nuværende installationer og tilgår nye opgaver med en høj faglig ekspertise. Vi stræber altid efter, at du får en kvalificeret rådgivning og dygtig udført håndværk. Vi arbejder med alle former for bygningsinstallationer, renoveringer og ombygninger.

Det kan af og til være omfattende at finde frem til de helt korrekte løsninger, og det kræver kompetent indsigt. I den forbindelse kan vi hjælpe. Vi kender de forskellige produkter og el-løsninger, som kan bruges til dit nye projekt.

Skriv en besked

Har du nogle forespørgsler eller ønsker et uforpligtende tilbud, så kontakt mig endelig.

Kontaktformular

"*" indikerer påkrævede felter

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Mangler du rådgivning?

Hos Lyngby El-Team rådgiver vi dig fra start til slut. Vi er din kompetente samarbejdspartner, som tager dig med i dialogen fra start til slut. Hvis du helst vil undgå at blive inddraget i hele processen, vil vi, som din fagkyndige el installatør, påtage os hele ansvaret og varetage dine interesser ud fra vores professionelle fagprofil og finde frem til de bedste løsninger.

Kontakt os – så finder vi den rigtige løsning sammen

Når du vælger os, vil vi udforme dine projekter med stor faglighed til konkurrencedygtige elektriker priser. Vi installerer i Lyngby, Gentofte og Virum. Du er velkommen til at kontakte os og få en uforpligtende samtale omkring dit projekt på telefon 45 87 14 44 eller send os en mail til lyngbyelteam@email.dk.

Vi udfører desuden el tjek i forbindelse med bolighandler.

Har du spørgsmål til noget?